Skip to main content

INFORMACIONE MBI SHERBIME TE TJERA
/SiteAssets/foto-img/transparenca.jpg
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ky program percakton teresine e informacionit dhe menyrat e berjes publike te tij.​​​​​​​​​​​​​​
/SiteAssets/foto-img/pushteti_vendor.jpg
​​​​​​​​​​​​​​​​​Njesite e qeverisjes vendore jane komunat ose bashkite dhe qarqet.​​​​​
/SiteAssets/foto-img/inst_pavarura.jpg
Institucionet kushtetuese apo te krijuara me ligj nga kuvendi.​​​​​​​​​​
/SiteAssets/foto-img/inst_qendrore.jpg
​​​​​​​​​​​​​​Kryeministri dhe ministrat jane organet e larta te administrates shteterore.​​​​​​​​​​
/SiteAssets/foto-img/adisa.png
​"Qendra e Informimit per Sherbimet Publike ADISA"​
/SiteAssets/foto-img/aspa.png
​Ofron trajnime dhe mundësi zhvillimi për nëpunësit civilë të administratë​s publike​
/SiteAssets/foto-img/e-albania.png
​"Portali qeveritar ku sherbimet publike ofrohen ne menyre elektronike"​
/SiteAssets/publicv3/img/pershqiperineqeduam.png
​​"Platforme e hapur komunikimi dhe nderveprimi me qytetaret"
INFORMACIONE MBI INDIVIDE
Elisa Spiropali
Ministër i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin​​...
Edona Bilali
Minister i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes​​...
Frida Krifca
Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural​​...
Mirela Kambero
Minister i Turizmit dhe Mjedisit​​...
Elva Margariti
Ministër i Kulturës​​...
Milva Ekonomi
Ministër i Shtetit për Standardet e Shërbimeve​...
Bora Muzhaqi
Ministër i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët​​...
Arben Ahmetaj
Zv. Kryeministër dhe Ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave​​...
Belinda Balluku
Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë​...
Bledar Çuçi
​Ministër i Brendshëm​...
Delina Ibrahimaj
​Ministër i Financave dhe Ekonomisë​...
Evis Kushi
Ministër i Arsimit dhe Sportit​...
Niko Peleshi
Ministër i Mbrojtjes​...
Ogerta Manastirliu
Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale​...
Olta Xhaçka
Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme​​...
Ulsi Manja
Ministër i Drejtësisë​​...
Copyrights © 2018 All Rights Reserved by DAP