Skip to main content

​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve që  ofron portali vizitoni faqen e-​​albania​.al​​​

Copyrights © 2018 All Rights Reserved by DAP