Skip to main content
Institucione Qendrore 5

​​​​​​​​​​​​​​Kryeministri dhe ministrat jane organet e larta te administrates shteterore.​​​​​


Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Agjencia e Akreditimit të Arsimit të Lartë
Agjencia e Shërbimit të Sportit
Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit
Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë
Zyra Arsimore Mallakastër
Drejtoria Arsimore Rajonale Elbasan
Drejtoria Arsimore Rajonale Shkodër
Agjencia Kombëtare e Provimeve
Instituti i Zhvillimit të Arsimit
Instituti i nxënësve që nuk dëgjojnë

Shtëpia Botuese e Teksteve Mësimore
Zyra Arsimore Has
Drejtoria Arsimore Rajonale Korçë
Zyra Arsimore Mirditë
Zyra Arsimore Delvinë
Zyra Arsimore Mat
Drejtoria Arsimore Rajonale Vlorë
Klubi Shumësportësh “Partizani”
Federatat Shqiptare të Sportit
Zyra Arsimore Pogradec
Inspektoriati Shtetëror i Arsimit
Drejtoria Arsimore Rajonale Lezhë
Zyra Arsimore Bulqizë
Zyra Arsimore Lushnje
Drejtoria Arsimore Qarku Tiranë
Zyra Arsimore Kolonjë
Drejtoria Arsimore Rajonale Dibër
Zyra Arsimore Krujë
Zyra Arsimore Librazhd
Zyra Arsimore Kamëz
Drejtoria Arsimore Qyteti Tiranë
Drejtoria Arsimore Rajonale Kukës
Klubi Sportiv “Studenti”
Drejtoria Arsimore Rajonale Gjirokastër
Instituti i nxënësve që nuk shikojnë
Zyra Arsimore Devoll
Drejtoria Arsimore Rajonale Fier
Zyra Arsimore Pukë
Drejtoria Arsimore Rajonale Berat
Zyra Arsimore Kurbin
Zyra Arsimore Peqin
Drejtoria Arsimore Rajonale Durrës
Zyra Arsimore Gramsh
Zyra Arsimore Përmet
Komiteti Olimpik Shqiptar
Zyra Arsimore Sarandë
Zyra Arsimore Kavajë
Zyra Arsimore Tropojë
Zyra Arsimore Tepelene
Zyra Arsimore Malësi e Madhe
Zyra Arsimore Skrapar
Zyra Arsimore KuçovëMinistria për Europën dhe Punët e Jashtme

KY INSTITUCION NUK KA INSTITUCIONE NE VARESI.


​​​​

 
Copyrights © 2018 All Rights Reserved by DAP